Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s Districtem 10?


ikona
KarelR
district 10district 9neill blomkampvetřelec 5
Neill Blomkamp opět zmínil pokračování svého debutu. 

Ještě předtím, než Neill Blomkamp vůbec něco natočil, patřil mezi nejnenáviděnější režiséry na MovieZone. Imf se za to stydí dodnes, Blomkamp ale po skvělém Districtu 9 selhal s Elysiem a ohlasy na Chappieho zatím taky nezní moc nadšeně. Jihoafrický režisér tudíž začíná mít do sci-fi jistoty docela daleko. A to není moc pozitivní, protože příště točí pátého Vetřelce.

Toho jsme podrobně rozebírali tady. A nyní se Blomkamp rozpovídal o tom, proč utíká z rodného Johanessburgu ke xenomorfům. Že jsou pro něj první dva díly vetřelčí ságy srdcové, a tudíž chce dát Ripleyové pořádný závěr příběhu, není žádným překvapením. Zároveň ale jde o to, že Blomkamp chápe District 9, Elysium a Chappieho jako víceméně uzavřenou johanessburgskou trilogii. A teď si chce prostě zkusit něco úplně jiného.

 

Ano, vlastně je to hodně vítaná změna. A jedním z jejích důsledků je právě další odsun Districtu 10, jehož nosný základ už prý Blomkamp nosí v hlavě. Žádné detaily samozřejmě neprozradil. Pokud ale začne po Vetřelci pracovat na scénáři a časem se k Wikusovi a kreveťákům vrátí, asi bychom se úplně nezlobili.

---

Vytáhni v hospodě: Blomkamp nedávno přiznal, že je nadšený spíš do designování filmových světů než do režírování, čímž jeho Elysium hodně utrpělo. Respekt za upřímnost, snad je to první krůček ke zlepšení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace