Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší filmové mlátičky spojí síly


ikona
Mr. Hlad
iko uwaispeter bergraid
Hvězda akční série Raid a superstar MMA hodlají vyrazit do akce pod dohledem autora Vítejte v džungli 

Akční žánr je v krizi dlouhodobě a místo klasických hrdinů tu teď mámte ty comicsové. A většina z nich nikdy nevezme v poslední scéně do ruky pistoli, aby mohla do protivníka vysázet celý zásobník a Jason Statham na to sám nestačí. Naštěstí tu jsou tvůrci, kteří mají poctivé mlátičky a přestřelky pořád rádi a čas od času se pokusí je znovu oživit. Třeba takový Peter Berg. Jeho Vítejte v džungli dnes už skoro patří k žánrové klasice, a i když pak přešel k ambicióznějším filmům, na béčkové kořeny nezapomněl a produkoval třeba solidní Parchanty. A teď hodlá pomoci na svět projektu Mile 22.

 

Ten se má odehrávat v Indodnésii a bude vyprávět o tamním policajtovi, který spojí síly s agentkou CIA a společně si vyšlápnou na zkorumpované politiky a strážce zákona. A teď to podstatné. Hrdiny si zahrají Iko Uwais a Ronda Rousey. Ten první se objevil v hlavní roli obou dílů božího Raid a momentálně pracuje jak na sedmých Hvězdných válkách, tak i jako choreograf u projektu Blister, který točí tvůrce Raid Gareth Evans. A možná si tu i zahraje. Rousey je zase považována za největší hvězdu MMA, v trojce Postradatelných nebyla špatná a za pár týdnů ji uvidíme v sedmičce Rychle a zběsile. Od těch dvou nikdo asi žádné velké herectví nečeká, ale vzhledem k tomu, že Berg slibuje akční nářez právě ve stylu indonéské nové akční vlny, se tu o to hraní asi nikdo pokoušet nebude a dostaneme spíš zlámané ruce a nohy místo dojemných scén. Teď ještě vybrat schopného režiséra 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace