Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

FOTO A VIDEO: Oscarové chuťovky 2015


ikona
Cival
oscar
Co se dělo na Oscarech? 

Tradiční mix zajímavostí zpoza nejprestižnějších filmových cen roku... VÝSLEDKY ZDE!


Neil Patrick Harris Intros The 'Whitest' Oscars by NowThis

MÓDNÍ POLICIE

 

Souboj rudých dam: Dakota Johnson z 50 odstínů nudy nevypadá ani na Oscarech jako nevinná osmnáctiletá studentka. Na body vyhrává Rosamund Pike v róbě Givenchy s tak rafinovaným rozparkem, že kdybysme neviděli Zmizelou, měli bychom hříšné myšlenky. Ale my ji viděli. Ruce pryč!

 

Steve Carell má pohlednou manželku, Ethan Hawke má šikovného kreativního parťáka - Richarda Linklatera!

 

Šaty Naomi Watts mi evokují zdi ze Settlers, zato Marion Cotillard, nominovaná za nenápadnou artovku od Dardennů, je znovu oslnivě krásná a elegantní.

 

Čokoládové krásky ve smetanové rulez. U nás samozřejmě vede trochu kypřejší Zoe Saldana, svého času nejvíc sexy žena světa, která zvládne bavit v zelené i modré kůži. Ale i Lupita Nyong´o z loňské oscarovky 12 let v řetězech má něco do sebe.

 

Anna Kendrick je pokaždé superkrásná. K anticky střižené róbě přihodila líbivý účes a... ano, super prsa! Benedict Cumberbatch se tváří spíš jako Čuk, než jako britský playboy.

 

 Od té doby, co dostala Gwyneth Paltrow Oscara za Zamilovaného Shakespeara, je na předávání nakýblovaná pravidelně. A člověk ani kolikrát neví proč. Margot Robbie jde propagovat Focus... ale je to prostě šťabajzna! Ta by mohla dělat reklamu i na Babovřesky 4.

 

Dobře naložený plešoun J.K. Simmons si jde pro plešouna v klobouku, s imagí pistolníka. Jared Leto sem přicestoval z osmdesátek a vypadá jako bezďák navlečený do o číslo menšího kvádra pro gaye.

 

Emma Stone to s hubnutím už trochu přehání - našla ale díky tomu novou skvělou kamarádku, Jennifer Aniston! Reese Witherspoon ví, jak využít vkusně kouzel plastických chirurgů a na šatech má o jeden černý pruh víc než Marion Cotillard. Bude platit "víc pruhů, víc adidas, víc šancí na sošku"?

 

Dvě ukázky z lety prověřeného inventáře: Cate Blanchett zvládá hlodání zubu času čelit přeci jen důstojněji než botoxová královna Nicole Kidman.

 

Jennifer Lopez je jistotou. Už skoro dvacet let chodí na různé ceremoniály, kde se předávají ceny, a už skoro dvacet let jí to sluší. A pokaždé v modelu stylu "dobrý den, kozy ven". Michael Keaton rozhodně nevypadá jako jeden z historicky nejstarších laureátů Oscara pro herce v hlavní roli...

 

Scarlett Johansson teda žeru roky, tady jí to ale vůbec, ale fakt vůbec nesluší. Asi byste ani nepoznali, že ji líbá John Travolta. To půvaby Julianne Moore mi byly utajeny vždy a nezmění se na tom mnoho ani v době, kdy se z kategorie MILF pozvolna přesunuje do hájemství GILF.

TWITTER, INSTAGRAM ATD.

 

Někdy bych chtěl být bezpečákem a kontrolovat, jestli pod těmi šaty není kontraband. Jared Leto se zjevně velmi těší!

 

Jednoznačně nejstylovější šaty večera!

Jack Black a Anna Kendrick v zákulisí po úvodním muzikálovém čísle.

 

Oprah Winfrey a Oscar z lega! Aneb šok z toho, že se Lego: Příběh nedostalo mezi nominanty na Oscara pro nej animák nám jaksi trvá...

 

Doživotně nominovaná Meryl Streep a selfíčko s Jennifer Lopez.

VIDEA

Úvodní muzikálové číslo Neila Patricka Harrise s Annou Kendrick a Jackem Blackem


Neil Patrick Harris Opening Show 87th Oscars... by shomaad

 Patricia Arquette v rámci děkovačky žádala rovné platy pro muže i ženy! Za pravdu jí dala nejen multioscarová Meryl Streep...

 Režisér polské Idy se nenechal umlčet ani orchestrem!

Dakota Johnson se zlobí na svou maminku Melanii Griffith, že neviděla 50 odstínů šedi. A že to ani neplánuje...

Památní vítězové Oscarů ve videu s jejich legendárními one-linery.


The Greatest Oscars Best Picture Winner One... by worldwideinterweb

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace