Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Pirátů chce závodit


ikona
Mr. Hlad
gore verbinskipirates of carribean
Gore Verbinski chystá komediální akční film, při kterém bude plyn sešlápnutý až k podlaze 

Gore Verbinski je sympatický tvůrce, ale potřeboval by se trošku vrátit na zem. Jeho Kruh dokázal před lety pořádně vyděsit, první Piráti jsou i po letech fajn a dvojka s trojkou se alespoň řadí mezi respektované blockbustery. Povedl se mu i svérázný animák Rango, jenž ovšem v kinech nezazářil, ovšem oproti komerčnímu průšvihu jménem Osamělý jezdec to byla pořád ještě pohoda. Verbinski je zkrátka všeuměl, momentálně ale s pověstí člověka, co projebal čtvrt miliardy. A teď chystá film, který vypadá přinejlepším podezřele.

Zatím tedy nemá název, je ale jasné, že bude o velkém závodě aut bez řidičů. Pojede se z Paříže do Pekingu, scénář k tomu všemu obstaral autor Waltera Mittyho Steve Conrad a prý to má být absolutně šílená komedie ve stylu To je ale bláznivý svět. Verbinski tvrdí, že zpočátku nepůjde o závod a má jít jen o předváděčku aut, která nepotřebují řidiče, jejich majitelé a společnosti, které je vlastní, se ovšem nechají strhnout a při jízdě přes dva světadíly se nehodlají držet na uzdě. Režisér tvrdí, že hodlá nalákat absolutní komediální elitu, nedostaneme jen jednoho hrdinu, ale hned několik fakt divných postav, které čím víc se budou blížit k cíli, tím větší bordel budou dělat. Podobnou blbinu jsme naposledy v kině viděli snad u Milionového závodu a bylo to překvapivě fajn. Verbinski akční scény zvládá a když se Conradovi povede sepsat smysluplný scénář a fakt se nechá ukecat pár zajímavých herců, nemuselo by to být špatné.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace