Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem budou pátí Piráti?


ikona
Mr. Hlad
pirates of carribean
Jack Sparrow si to rozdá s posádkou duchů, Javierem Bardemem a bude hledat legendární zbraň 

Ať už si o sérii Piráti z Karibiku myslíte cokoliv, faktem zůstává, že produkuje taková čísla, že by v Hollywoodu museli šéfovat fakt magoři, aby nám necpali další díly. Čtyřka sice za moc nestála a herectví Johnnyho Deppa má v poslední době míň a míň fanoušků, na Jacka Sparrowa se ale nejspíš opět pohrnou davy. Pětka, kterou točí autoři hodně povedeného Kon-Tiki Espen Sandberg a Joachim Rønning, momentálně vzniká v Austrálii a vedle Deppa dorazí i záporácký Javier Bardem, Kaya Scodelario ze seriálových Skins a Labyrintu nebo Brenton Thwaites. Mluví se i o návratu Geoffreyho Rushe a Orlanda Blooma.

Hlavně už ale víme, o čem Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales bude. Sparrowovi tentokrát půjdou po krku pirátští duchové kapitána Salazara, kteří mají na ostatní piráty celkem velkou pifku a chtějí je zlikvidovat. Úplně všechny. Jediná šance, jak nové protivníky porazit, je získat Poseidonův trojzubec, jehož držitel ovládá všechna moře a oceány. Nic extra originálního to není, ale to snad ani nikdo nečekal. Rob Marshall ve čtvrté části předvedl divákům mořské panny, tak uvidíme, jestli se jich díky zápletce s trojzubcem a Poseidonem dočkáme i tentokrát a vedle Jacka Sparrowa dorazí třeba i Malá mořská víla. Česká premiéra je plánovaná na začátek července 2017.

--- 

Vytáhni v hospodě: Okolo role padoucha se motal i Christoph Waltz.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace