Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scarlett Johansson a psychopati


ikona
Mr. Hlad
scarlett johansson
Scarlett Johansson bude zjišťovat, kolik psychopatů se vlastně pohybuje v našem světě 

Scarlett Johansson se dnes řadí mezi nejzářivější herecké hvězdy a to nejen díky Avengers a účasti v dalších marvelovkách, ale třeba i kvůli překvapivému megahitu Lucy. Lidi na ni zkrátka chodí. Letos ji uvidíme ve dvojce Avengers, chystá se na třetího Captaina Americu, spolupráci s bratry Coenovi v Hail, Caesar! nebo snad už konečně i na adaptaci anime Ghost in the Shell. Mezi tím si ale dost možná střihne ještě jeden zajímavý projekt. Adaptace knihy Jona Ronsona The Psychopath Test by se mezi jejími ostatními kousky ztratit neměla.

 

Kniha pracuje s myšlenkou, že podle statistik je každý desátý člověk psychopat. Tihle lidé nemají empatii, umí s ostatními manipulovat a jsou dokonale nevypočitatelní. Ronson v ní zjistí, že spousta světových vůdců a nejbohatších lidí dost možná mezi ně také patří, navíc se seznámí s lidmi, kteří vedli zabijácká komanda nebo zavírali továrny a vyhazovali lidi na dlažbu jen proto, že jim to připadalo zábavné. A čím víc pátrá, tím víc zjišťuje, že téměř každý člověk se víc a víc začíná chovat jako psychopat. U Universalu by z toho chtěli udělat psychologický thriller a režie se ujme Jay Roach, který má za sebou hlavně komedie jako Fotr je lotr nebo ságu o Austinu Powersovi. Co z toho vyleze, zatím hádat nebudeme.

--- 

Vytáhni v hospodě: V médiích se o Scarlett Johansson prý někdy píše jako o ScarJo. Ona sama tuhle dementní přezdívku nenávidí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace