Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Assassin’s Creed loví oscarové hvězdy


ikona
Mr. Hlad
assassins creedhitmanmichael fassbender
Ambiciózní herní adaptace hodlá lákat nejen na slavnou předlohu a Michaela Fassbendera 

Assassin’s Creed má ambice ukázat, že adaptace počítačových her mohou být víc než jen průměrné filmy. Ale o něco podobného se pokoušel třeba i Princ z Persie a rozhodně se nedá říct, že by to vyšlo. Už za pár měsíců dorazí Hitman: Agent 47, který podle traileru taky fanoušky předlohy úplně nepotěší a spíš bude sázet na klasické akční propriety než na tiché plížení a eleganci jako jeho herní předloha, takže je logické, že oči fandů míří spíš právě k Assassin’s Creed. Michael Fassbender se okolo filmu motá už celkem dlouho a přitáhl i režiséra Justina Kurzela, s nímž se sešel u Macbetha, který bude mít premiéru ještě letos.

A právě z Macbetha dorazí i další herecká posila. V Assassin’s Creed se totiž objeví Marion Cotillard, což je hodně zajímavý úlovek. Tahle půvabná francouzská hvězda se může pochlubit Oscarem (o druhého bude teď bojovat) i dobrým výběrem rolí a Assassin’s Creed díky ní může oslovit víc filmových fandů než jen milovníky předlohy. S Fassbenderem by měli tvořit hodně zajímavou dvojici. A s účastí obou se navíc počítá i do budoucna. Jak to tak vypadá Assassin’s Creed by měla být série, o dalších dílech však nejspíš rozhodne až úspěch toho prvního, který uvidíme v prosinci příštího roku. O zápletce pořád oficiálně není známo nic, ale už před nějakou dobou prosákly informace, že by se film měl odehrávat v době, kdy ve Španělsku řádila inkvizice. Prostředí je to dostatečně atraktivní a ve hrách navíc nebylo využité, takže fanoušci by neměli kafrat u každého detailu, který si filmaři upraví.

--- 

Vytáhni v hospodě: Pokud jsou zvěsti o příběhu pravdivé, žádáme, aby tam měl cameo John Cleese!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace