Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dallas mění režiséra


ikona
imf
adaptace seriáludallasgurinder chadha
 

O finálním obsazování Dallasu jsem tehdy ani nepsal, protože jsem tušil, že tenhle projekt ještě zažije pár kopanců do zadku. A než se člověk stihnul rozkoukat, už je to tady. Pohmožděné džíny si může jít vyžehlit Robert Luketic, který mě po Pravé blondýnce zajímal, ale díky jeho dalším filmům jsem zjistil, že to byla jenom taková režijní klika a zpětně to dokonce vypadá, že ten film Luketic nezamýšlel jako komedii (podívejte se na jeho fotku, leccos to vysvětluje). A tak zatímco se dlouhovlasý Australan raketovou rychlostí vzdaluje za obzor, s provařenou cedulkou "tvůrčí neshody" na zádech, ve hře o celovečerní adaptaci slavného seriálu se dostává další podivuhodná osůbka - režisérka Gurinder Chadha.

Ta už stihla odrežírovat Blafuj jako Beckham a Mojí velkou indickou svatbu. Obojí vcelku příjemné a dalo by se říct, že do jisté míry i neotřelé filmečky. Nechápu sice, proč Foxové vrazili režisérku se slabostí pro indická pálivá jídla do filmu plného stoprocentních Texasanů s kloboukem nad tři patra a podrážkami od neředěné ropy, ale dekódovat podobná tajemství vesmíru nám nepřisluší. Pojďme si raději ještě jednou projet herecké obsazení.

John Travolta jako J.R. a Luke Wilson jako Bobby, za to by se mohl dávat metál, ale Dallas bohužel není jenom o kočkování dvou nesmiřitelných bratrů, z nichž jeden je synonymem Mirka Dušína a ten druhý od rána do večera jen šuká, griluje a podvádí všechny kolem (ne nutně v tomhle pořadí ;). Pokus se bude hodně š... grilovat, asi budu spokojen i já, odpůrce telenovel na volné noze, problém ale vidím v obsazení dalších rolí. Jennifer Lopez by mi asi vadila úplně kdekoliv, takže protestuju... navíc do role Sue Ellen je trochu moc mladá a hodila by se spíš na Pamelu (na to ale zas nemá hrudník). Podobně je na tom i Shirley MacLaine, která mi Miss Ellie nepřipomíná ani omylem.

Ačkoliv to teď vypadá, že jsem ortodoxní fanoušek televizního Dallasu, není tomu tak. Jsme zkrátka nuceni nakoukat od všeho trochu a zamlada mě k tomu navíc nutila i matka, protože v domácnosti nebylo dost barevných televizorů. Litujte mě! ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace