Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Katniss a Star Lord letí do vesmíru


ikona
Mr. Hlad
chris prattjennifer lawrence
Dlouho odkládaná sci-fi láká velké hvězdy. Bude se konečně natáčet?  

Kdybyste se před rokem někoho zeptali, jestli zná Chrise Pratta, asi by nebyla velká šance, že odpoví kladně. Dnes je ovšem situace úplně jiná. Po Strážcích Galaxie se na nás už brzy chystá Jurský svět, Prattovo jméno je skloňované v souvislosti s restartem Indiana Jonese a motá se i okolo nových Sedmi statečných. Jennifer Lawrence je hvězda o pár let déle a navíc se může chlubit i Oscarem, každopádně ti dva by společně mohli být celkem zajímavý pár. A napadlo to i hlavouny v Sony.

Ti se opět pokouší posunout dopředu sci-fi drama Passangers, v němž se měli původně objevit Keanu Reeves a Rachel McAdams. Teď se ovšem jedná právě s Prattem a Lawrence. Smlouvu ještě nepodepsal ani jeden z nich, ale Passengers alespoň ulovili režiséra, jímž bude autor Lovců hlav a Kódu Enigmy Morten Tyldum. Mělo by jít o sci-fi romanci odehrávající se na vesmírné lodi, která veze tisíce lidí na planetu, kterou by měli osídlit. Shodou náhod se ovšem jeden cestující probudí o desítky let dřív a protože mu z toho časem začne hrabat a být smutno, rozhodne se vzbudit ještě jednu kolegyni. Může z toho vylézt solidní psycho i originální romance, ale hlavně zajímavý film.

--- 

Vytáhni v hospodě: Morten Tyldum vyhrál se svou komedií Kámoš festival v Karlových Varech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace