Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S Piráty přijde konec světa


ikona
Cival
gore verbinskijerry bruckheimerjohnny deppkeira knightleypirates of caribbean: dead man´s chest
 

Mohli bychom si hrát na profíky, kterým vyhovuje maximálně agenturní servis Reuters a ty nejlepší špeky z Variety. Jenže, není tomu tak. Občas se spokojíme i se zprávou od anonymního skladníka na druhém konci Evropy, jehož výpověď si ani nemůžeme ověřit. Sice v tom nejsme sami, ale... riskujeme. Jenže, snad to stojí za to. To bylo tak: Jeden nejmenovaný pán šel kolem nástěnky v britské pobočce Disneyho, zabloudil okem na rozpis budoucích filmů a u 25. května 2007 našel sousloví Pirates of the Caribbean: World's End.

O trojce Pirátů z Karibiku se toho přitom dosud mnoho neví. Zápletku si Gore Verbinski schovává doma v lednici (i když stejně by nám byla k ničemu, když nevíme jak vyústí druhý díl), objevují se jen debaty nad případným „cliffhangerem“ na konci dvojky i s otázkami, zda si filmař může dovolit po seriálovém způsobu zaháčkovat diváka i rok před premiérou dalšího pokračování. I proto si smíme zaspekulovat, proč Jerry Bruckheimer zatáhl do své trilogie konec světa, navíc rovnou v podtitulu třetí bukanýrské výpravy. Mám tři teorie: 1) Podle pravidla „přitvrzuj s každým dílem“ se bude zápletka točit okolo jakési kletby, kterou naši hrdinové (Depp, Bloom a zase Keira) buď včas zruší, anebo přijde armageddon, 2) Bruckheimer se nechal inspirovat na společné dovolené s Rolandem Emmerichem a narychlo vsunul do příběhu mimozemskou invazi anebo 3) se v roli hlavního záporáka objeví Roman Skamene... a svět jak ho dosud známe, pojde.

Jinak víme stejný pendrek jako vy. Ale těšíme se, protože druzí Piráti vystupují ze všech letních blockbusterů nejsebevědoměji a přesně řízenými kroky gradují nadrženost diváků. Sem tam upustí trailer, tuhle TV Spot, jindy sérii plakátů. Alespoň o tu se s vámi podělíme, i když, jako by jednotce z oka vypadla. Jack Sparrow s vámi!


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace