Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mission: Impossible 5 už v létě


ikona
KarelR
mission:impossible 5tom cruise
Do Vánoc si počkáme akorát na Star Wars. 

Když se nějakému filmu přesouvá premiéra, obvykle to znamená čekání o pár měsíců déle. Když tedy na internet dorazila zpráva, že se Mission: Impossible 5 nedočkáme v prosinci, nýbrž v červenci, v prvním momentu si člověk vzpomněl na nedávný odsun V srdci moře a zaplakal. Jenže víte co? Ethan Hunt se tomuhle trendu vzepřel a dorazí dřív!

Původně nás měla další nemožná mise čekat 25. prosince 2015 (tedy týden po sedmých Star Wars), v Paramountu se ale usnesli na tom, že se s ní pochlubí už 31. července 2015. Zaprvé tak uniknou drtivé síle, ehm, vesmírné Síly, zadruhé se film dostává do slotu, na kterém loni zaváleli Strážci Galaxie. Přelom léta navíc nevykazuje žádnou velkou konkurenci (o týden dřív dorazí fantasy Pan, o týden později Fantastická čtyřka), nový projekt z dílny Christophera McQuarrieho a Toma Cruise tak může v klidu ovládnout celý srpen.

 

Že vás zajímá, jak tohle rozhodnutí ovlivní samotnou produkci? O tom zatím nepadlo ani slovo. Natáčení ale začalo v srpnu 2014 a Cruise ještě v prosinci uhýbal londýnským autobusům, takže je otázkou, kdo to celé vymyslel a jestli teď nemá tvůrčí tým na krku obří nůž. Ať se ale tenhle tah plánoval dlouhodobě nebo ne, brzy čekejte rozjezd velkolepé marketingové kampaně. Snad bude stejně úderná a přesvědčivá jako u minulých dílů.

---

Vytáhni v hospodě: V podobné situaci jako McQuarrie se před lety ocitl Bryan Singer, jehož X-Meni byli přesunuti z Vánoc 2000 na červenec téhož roku. A dopadlo to dobře, i když se natáčelo až do března.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (13)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace