Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování Avatara budou mít zpoždění


ikona
KarelR
avataravatar 2avatar 3avatar 4james cameron
James Cameron se nikam nehrne. 

Překvapivé? Ani v nejmenším. Na prvního Avatara jsme čekali 10 let (původně se počítalo s premiérou v roce 1999!) a druhý měl dorazit 7 let po tom, co jednička utržila 2,8 miliardy dolarů a stala se nejvýdělečnějším filmem všech dob. James Cameron ale zároveň chystá i trojku a čtyřku, které se budou točit společně s druhým dílem, a nyní dal na vědomí, že kina rozhodně nezmodrají už v prosinci 2016, jak se plánovalo.

 

Avatar 2 dorazí až na konci roku 2017 (ehm, a kdo ví jestli!), pokračování pak budou přirozeně následovat s ročními rozestupy. Proč budeme čekat tak dlouho? Na vině je samozřejmě příprava tří scénářů, při které Cameron koordinuje své čtyři spolupracovníky, a také rozsáhlá preprodukce, během níž se designují tvorové a prostředí ze všech tří filmů. Ještě chvíli tedy potrvá, než se někdo požene k předprodejům, a mezitím můžeme nadále řešit, jestli potřebujeme další sci-fi pokračování od člověka, co nám dal Vetřelce a Terminátora 2.

Vytáhni v hospodě: Že si Cameron zahrál sebe v seriálu Vincentův svět zřejmě víte. O jeho kuriózním požadavku, že musí být jím režírovaný Aquaman obří hit, jste ale možná ještě neslyšeli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace