Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Interview v kinech a na Youtube


ikona
KarelR
sonythe interview
Chcete okamžitě vidět The Interview? Není problém! 

Tomu se říká pravá americká pohádka! Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít Kim Čong-una, měla do amerických kin dorazit už zítra. Kinaři se ale zalekli teroristických hrozeb, které vytasili Severní Koreou placení hackeři, a odmítli film promítat. V Sony následně zrušili premiéru a vyslechli si spoustu odsuzování (přidal se i prezident Obama). Studio ale v tu chvíli stále nebylo na kolenou.

 

Naopak chystalo protiútok, který potěší nejednoho filmového fanouška. The Interview se bude od zítra promítat ve třech stovkách menších kin po celých Spojených státech, důležitější ale je, že právě dorazilo na Youtube, Google Play a Xbox Video (stream 6 dolarů, stažení 15). A přestože si ho můžou pustit jen diváci z USA (nebo každý, kdo si umí změnit IP adresu...), z hanebné prohry se během pár dní stala oslavovaná výhra. Letošní Vánoce tak nakonec patří Rogenovi s Francem, kteří obohatí spoustu svátečních večerů o výlet do nejnebezpečnější země na světě. Gratulace!

---

Vytáhni v hospodě: The Interview se dočkalo tak silné mediální podpory, že je ignorováno nepříliš kladné recenzentské přijetí. Takže... bacha na to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace