Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se mistr magie


ikona
Mr. Hlad
doctor strangemarvel
Než se Doctor Strange stane mágem, musí ho to někdo naučit. Koho by Marvel rád nalákal do role mocného čaroděje?  

Doctor Strange je hodně ambiciózní film a u Marvelu se netají tím, že by z něj chtěli mít druhého Iron Mana, tedy hrdinu, jenž potáhne jejich vesmír stejně jako hláškující miliardář Robert Downey Jr. Na první film si sice počkáme ještě skoro dva roky (s premiérou se počítá na listopad 2016), ale práce na něm už jsou v plném proudu. To, že si bývalého chirurga, jenž se začne učit magickým uměním, zahraje Benedict Cumberbatch, už chvilku víme. A stejně tak je možná účast Daniela Bruhla (že by záporák?), oficiální to ovšem není. Marvel každopádně potřebuje někoho, kdo propůjčí tvář hrdinovi, jemuž se říká The Ancient One.

Jde o starého mága, který se stane Strangeovým mentorem a učitelem. A když ho zavraždí jeho další žák, Baron Mordo, Strange z toho pochopitelně radost mít nebude. Mělo by jít o Tibeťana, ale vzhledem k tomu, že v Thorovi pobíhá jako Heimdall Idris Elba, to víceméně nehraje roli. Marvel si údajně vyhlédl hned tři zajímavé herce - Morgana Freemana, Kena Watanabeho a Billa Nighyho. Ten první už mentoroval Batmana, druhý mu šel naopak po krku, ale jeho Ra's Al Ghul (i když …) byl marvelovskému odborníkovi na magii možná až příliš podobný. Bill Nighy ještě žádné velké comicsové ostruhy nemá, charismatické staříky ovšem zvládá s přehledem. Každopádně jde o zajímavé herce, a i když žádné jméno ještě nezaznělo oficiálně, je dobré vidět, že Marvel nehodlá obsazování vedlejších ale podstatných postav podcenit.

--- 

Vytáhni v hospodě: S Marvelem se prý nedávno sešel i Al Pacino. Kvůli čemu, to nikdo neví, ale bylo by fajn vidět Michaela Corleoneho v comicsu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace