Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aquaman už má režiséra?


ikona
Mr. Hlad
aquamandc
Kdo by mohl natočit comicsový příběh vládce oceánů?  

Tempo, jakým v Hollywoodu vznikají comicsové filmy, je šílené a zdá se, že brzy dojdou i filmaři, kterým by podobné látky mohly sedět. Na druhou stranu asi nikdo nečekal, že zrovna Jon Favreau, jenž do té doby jen hrál, točil nezávislé vztahovky nebo rodinné komedie, dokáže udělat hit z Iron Mana a že dva týpci z televize zvládnou natočit druhého Captaina Americu jako drsné špionážní drama s feelingem sedmdesátých let. Takže vlastně tohle riskování máme celkem rádi. U DC zatím sází na jistotu a Zack Snyder tak po Muži z oceli natočí i Batman v Superman: Dawn of Justice a dvoudílnou Justice League. U sólovky Wonder Woman však dostane šanci televizačka se zkušenostmi z Breaking Bad Michelle MacLaren.

 

A zajímavé jméno se DC snaží ulovit i pro sólovku Aquamana. Jason Momoa by si měl krále oceánů střihnout už v Batmanovi a Supermanovi, vlastní film ale nafasuje až 27. července 2018, takže hledání režiséra může ještě chvilku trvat. Zatím to ovšem vypadá, že studio hodlá zlákat velmi zajímavého Jeffa Nicholse. Ten má za sebou mrazivé drama Take Shelter a hodně povedený kousek Mud s Matthewem McConaugheym. S akcí moc zkušeností nemá, ale příští rok do kin dorazí jeho Midnight Special, příběh chlapíka, jenž musí spolu se svým synem utíkat před sakra nebezpečnými lidmi, když zjistí, že má jeho potomek nadlidské síly. Právě tady by Nichols mohl naznačit, že si krom dialogů a vedení herců (což zvládá na výbornou) poradí i s výbuchy a rvačkami. Každopádně by šlo o velice zajímavou volbu.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ve všech Nicholsových filmech hraje i Michael Shannon. Možná, že by si tak při režii Aquamana mohl vyžebrat i cameo generála Zoda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace