Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Krotitelé duchů shánějí herečky


ikona
Mr. Hlad
ghostbusters
Objeví se v pokračování slavné sci-fi komedie Rogue nebo Gwen Stacey?  
Těžko říct, jestli tahle série ještě někoho skutečně zajímá, ale zdá se, že Hollywood je schopný a připravený udělat úplně všechno pro to, abychom se nových Krotitelů duchů dočkali. Donedávna o nich mluvil hlavně Dan Aykroyd, jemuž víceméně nic jiného nezbývá, protože velké role nedostává už celkem dlouho, v Sony ale na sequelu/remaku aktivně pracují. Na starost ho dostal Paul Feig, jenž natočil hit Ženy sobě, a bylo oznámeno, že máme tentokrát čekat v hlavních rolích ženské hrdinky. Rebel Wilson už potvrdila, že se s Feigem sešla. A Sony chce další a známější jména. 

Podle uniklých emailů to vypadá, že osloveny a přizvány minimálně k vyjednávání byly Jennifer Lawrence, Emma Stone, Melissa McCarthy nebo Lizzy Caplan. Takovýhle casting by byl samozřejmě docela lákavý a ty dámy, nebo alespoň většina z nich, už párkrát dokázaly, že umí být na plátně zábavné. Bylo by ale naivní očekávat, že se povede ukecat všechny. Emma Stone, Melissa McCarthy a Jennifer Lawrence mají diáře narvané nejspíš tak do roku 2027. Každopádně to vypadá, že Sony nehodlá dělat z třetích Krotitelů duchů nějakou druholigovou sci-fi komedii. 

---

Vytáhni v hospodě: Nakonec nejspíš v Ghostbusters 3 uvidíme i Billa Murrayho. Ten sice návrat před kameru neplánoval, Sony ho k němu ale může donutit. Prý i žalobou. 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace