Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisérský objev roku jde krást do Vegas


ikona
Mr. Hlad
dan gilroy
Režisér vynikajícího Slídila Dan Gilroy se chystá na příběh o muži, který srazil město hazardu na kolena 

Jméno Dana Gilroye není v Hollywoodu neznámé, teprve teď se z něj ale stalo skutečně žádané zboží. Scenárista, jenž napsal třeba Ocelovou pěst nebo Bournův odkaz, totiž velice úspěšně přesedlal k režii a šel tak ve stopách bráchy, slavnějšího Tonyho, jenž dělal právě Bourna, ale také oscarové drama Michael Clayton. Dan Gilroy ale natočil temného a brutálního Slídila, v němž Jake Gyllenhaal dělá všechno proto, aby se dostal do televize se záběry lidí umírajících při autonehodách. Takový ten film, u kterého může rodina relaxovat po nedělním obědě.

Teď se vrhl na projekt Storming Vegas, což je adaptace knihy s tak dlouhým názvem, že nemá smysl ho sem psát, ale jeho hrdinou bude Jose Vigoa, rodilý Kubánec, kterého vytrénovali Sověti a jenž po konci studené války přijel do Las Vegas zbohatnout. A ne sázením. Spolu se svou partou šestnáct měsíců doslova terorizoval celé město, přepadal kasina i obrněné vozy a přišel si na miliony dolarů, které pak rozdával ostatním. Kasina nechtěla celou věc medializovat, a tak se pokusila ve spolupráci s policií celou věc vyřešit naprosto potichu, což se úplně nepovedlo. Už od roku 2011 je s projektem spojovaný i Antoine Fuqua, ten se ale motá kolem několika dalších filmů, takže je otázka, jestli se s ním jako s režisérem pořád ještě počítá. Gilroy by si ovšem nejspíš poradil i s ní. A možná i lépe.

--- 

Vytáhni v hospodě: Manželkou Dana Gilroye je Rene Russo. Jsou spolu už dvaadvacet let.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace