Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kouzelníci znovu v akci


ikona
Mr. Hlad
daniel radcliffenow you see me
O čem bude pokračování kouzelnické podívané Podfukáři? A kdo se postaví proti hlavním hrdinům? 
Kouzelnický thriller Louise Leterriera Podfukáři patřil k příjemným překvapením roku 2013. Solidní casting, svižná režie, nějaký ten twist a byl tu nečekaný hit, který si dvojku rozhodně zaslouží. Leterrier u ní ovšem nebude, na příští rok totiž chystá akční komedii Grimsby, v níž si Mark Strong zahraje tajného agenta, jenž musí spojit síly se svým bratrem Sachou Baronem Cohenem, toho času fotbalovým chuligánem. Druhé Podfukáře tak točí Jon M. Chu, režisér dvojky G.I. Joe. A my už víme, o čem budou. 

  

Hrdinové na konci jedničky prošli jakýmsi portálem bůhvíkam, ale teď se vrátí. Tedy až na Islu Fisher, s níž prý počítat nemáme. A čeká na ně nepřítel, který s nimi má nevyřízené účty a hodlá je využít při loupeži, která bude nebezpečnější než všechny tři šílenosti, které prováděli minule. Do kin Podfukáři vyrazí pod názvem Now You See Me: The Second Act a krom Jesseho Eisenberga, Davea Franca a Woodyho Harrelsona se vrátí i Mark Ruffalo a Michael Caine. Mezi nováčky budou Lizzy Caplan, Jay Chou ze Zeleného sršně a především Daniel Radcliffe. Ten si zahraje synovce Michaela Cainea, a jelikož právě jeho minule hrdinové obrali o miliony, dá se očekávat, že bude jejich novým protivníkem právě on. Zajímavá volba a pro Radcliffa i nejspíš dost atraktivní herecká příležitost. S americkou premiérou se počítá na 10. červen 2016.

 ---

Vytáhni v hospodě: Isla Fisher se neobjeví, protože je těhotná. Leterrier si ji ovšem přitáhl do své novinky Grimsby. Dává to smysl, když je to Cohenova manželka. 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace