Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Expendables přitvrdí


ikona
Mr. Hlad
expendables
I přes komerční neúspěch posledního filmu to vypadá, že akční série plná důchodců pojede dál. A bude krvavá 

Akční Expendables: Postradatelní 3 podali letos u pokladen kin tristní výkon. Možná, že už se fandové stárnoucích hrdinů přejedli, možná, že za to může rip uniklý těsně před premiérou, možná obojí. Slyova parta si každopádně z amerických kin odnesla jen mizerných 39 mega. Ve světě se však na tyhle důchodce celkem chodí, mají na kontě přes 200 míčů a dá se předpokládat, že DVD, které vychází za mořem v těchto dnech, potěší pod stromečkem nejednoho fandu přestřelek a násilí. I když na to v trojce bohužel moc nedošlo. Vypadá to ale, že se Stallone poučil.

Teď totiž tvrdí, že se čtyřky stoprocentně dočkáme a stoprocentně půjde i o eRko. Experiment s ratingem PG-13 považuje za žalostný omyl a prý chápe, že snaha oslovit širší publikum a zároveň zredukovat utrhané končetiny úplně nezafungovala. A příště to tak rozhodně nebude. Otázka je, jestli zrovna absence krve je důvod, proč Expendables 3 neuspěli. No ale to jsou problémy někoho jiného, my se prý pořád máme těšit na čtyřku, o níž samozřejmě zatím není známo vůbec nic. Před nějakou dobou se kolem ní motal Pierce Brosnan a dá se očekávat, že Sly opět osloví minimálně Jackieho Chana, který odmítá hrát záporáka a chce dostatečně velkou roli. Vzhledem k tomu, že je význam čínského trhu rok od roku větší, by se tentokrát dohodnout mohli. Jestli to bude stačit na úspěch v kinech, nejspíš momentálně netuší vůbec nikdo.

--- 

Vytáhni v hospodě: Sly potvrdil, že režii trojky skutečně nabídl Melu Gibsonovi, ale po měsících jednání se domluvili, že bude jenom hrát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace