Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Suicide Squad s Jokerem?


ikona
KarelR
david ayerdcsuicide squad
Chtějí Warneři oživit nejslavnějšího batmanovského záporáka? 

Adaptace Suicide Squad patří mezi nejzajímavější nadcházející comicsovky od DC. David Ayer nám 5. srpna 2016 naservíruje tým superpadouchů, kteří se vydají na sebevražednou vládní misi, a možná u toho budou Will Smith, Tom Hardy, Margot Robbie a Jesse Eisenberg jako Lex Luthor. Teď ale přicházejí zvěsti, které vysvětlují, přes co se Warneři film pokusí prodat. A kupodivu... přes Jokera!

Jestli jste si mysleli, že úmrtí Heatha Ledgera pošle zmalovaného maniaka k ledu, tak jste se dost možná spletli. Joker zřejmě nebude členem ústředního týmu. Klidně by ale mohl být třeba hlavní záporák, což by byla významná role, do níž se Warneři snažili ukecat Ryana Goslinga. To jim ale nevyšlo, a tak teď otočili pozornost k čerstvě oscarovému Jaredu Letovi.

 

Zajímavá volba? Jistě. Nová verze filmového Jokera by ale musela být vyloženě geniální, aby se jí diváci nevysmáli. Takže musíme doufat, že je celá tahle zpráva jen velká kachna. Anebo že Ayer sakra dobře ví, do čeho se pouští.

---

Vytáhni v hospodě: Suicide Squad je tvůrci popisováno jako Tucet špinavců se superpadouchy. A to samé se říká o spider-manovské týmovce Sinister Six. Ať už je to snění nebo pasující přirovnání... rozhodně se na tuhle boží válečnou klasiku podívejte!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace