Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #268 o Hobitovi a Shiovi


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Může vás sežrat Shia LaBeouf? Jak dlouhý měl být Hobbit? A kde stylově nakupovat nábytek?  

Zcela normální Výplach

Song týdne
Shia LaBeouf má v Hollywoodu pověst magora. Někdo tvrdí, že je to jen herec, který bere svou práci velice vážně, a tak se dá pochopit, že se kvůli autenticitě na place Železných srdcí několik týdnů nemyl, jsou ale lidé, kteří vám řeknou, že je to prostě idiot. Rád se rve, prudí na festivalech a vůbec se chová jako pako. Každopádně talent má a bylo by fajn, kdyby se dokázal dát dohromady a blbnul akorát před kamerou. Mohlo by to taky skončit tak, že se z něj stane kanibal, kterému budete muset useknout škebli.

Horor týdne
Záhada Blair Witch se dnes řadí mezi hororovou klasiku a i když její tvůrci Daniel Myrick a Eduardo Sanchez nedokázali se svými dalšími filmy uspět zdaleka tak, jako když se vydali hledat jednu svinskou čarodějnici, pořád mají jejich jména v hororové komunitě zvuk. Teď se rozhodli malinko zavzpomínat na dobu, kdy se svým originálním projektem objížděli festivaly a pomalu jim začalo docházet, že stvořili něco, co se zapíše do dějin.

Tanec týdne
Ať už si o schopnostech Jimmyho Fallona vést rozhovor s hostem myslíte cokoliv, faktem zůstává, že nápadů na to, jak blbnout před kamerou, má hromadu. Teď dostal k dispozici Brada Pitta a rozhodl se s ním pokecat ve stylu hrdinů taneční série Let’s Dance. Takže se u toho moc nenakecá, ale pár pohybů, s jejichž pomocí se můžete stát králem parketu na diskotéce v Zámrsku, tu najdete.

Zkratka týdne
Peter Jackson potřeboval čtyři hodiny na to, aby se v jeho Hobitovi začalo něco dít a i když finále se Šmakem na konci dvojky bylo hodně povedené, jestli stálo za to čekání, si musí ujasnit každý sám. Hobit mohl být kratší a ne že ne. Necelá minuta a půl je možná přeci jen trochu velké zkrácení, ale pocit, že bych přišel o něco zásadního, u tohohle videa vlastně moc nemám. A to je tam i trojka!

Impérium týdne
Možná si pamatujete, že pár (spíš pár desítek) Výplachů zpátky jsme tu pro vás měli komplet Novou naději udělanou fanoušky tak, že každý udělal pár vteřin a střídaly se tak styly, atmosféra a často i kvalita. Na druhou stranu vidět film, který je hraný/animovaný/loutkový/plastelínový se jen tak nevidí. Kvality originálního projektu potvrdil i zisk Emmy, takže teď tu máme dvojku. Impérium vrací úder vzniklo ze 480 filmů více či méně šikovných a originálních fanoušků. Tak se na to podívejte.

Hlášení týdne
Společnost Air New Zealand už několikrát dokázala ze spolupráce s Peterem Jacksonem a tvůrci Hobita vymáčknout maximum. Měli jsme tu letadlo se Šmakem, teď tu máme nejepičtější upozornění na to, že si v letadle musíte zapínat pásy, abyste nespadli z orla a že hulit na palubě elektronickou cigaretu nebo půlmetrovou fajfku není úplně dobrý nápad.

Hra týdne
Předělávat herní pecky do podoby starých osmitových her není žádná novinka. Někdy se to povede, někdy méně, teď tu máme Mlčení jehňátek a dovolím si tvrdit, že patří mezi ty vydařenější a celkem si dovedu představit, že bych někdy před dvaceti lety u něčeho podobného dokázal strávit víkendu.

Simpsonovi týdne
Homer, Marge, Bart, Lisa a Maggie jsou s námi už pěkných pár let a i oni se vyvíjeli. V posledním čarodějnickém speciálu se ale setkali sami se sebou, jejich dvojníci však vypadali tak, jak původně plánovali jejich tvůrci. Poměrně hnusně. Co by se ale stalo, kdyby si ze Simpsonových chtěl někdo udělat extrémně dojnou krávu a zkusil do světa vypustit 3D, anime nebou southparkovskou verzi?

Nábytek týdne
Ikeu už jsme ve výplachu měli několikrát. Jednou se tu odehrávala nábytkářská verze Gravitace, podruhé jste se dozvěděli, jak si postavit vlastního Jasona Voorheese. Teď tu máme klasickou reklamu. Sice není na českou Ikeu, ale pokud potřebujete sehnat noční stolek v Singapuru, tak víte, kam máte jít. Těžko říct, kolik prodavačů nábytku zní dílo Stanleyho Kubricka, ale tohle se docela povedlo.

Duel týdne
Minule se vás KarelR ptal na nejoblíbenějšího Drákulu a vyhrál to Gary Oldman. Vzhledem k věkovému průměru čtenářů MovieZone se to dalo čekat.

Dnes se podíváme do války, respektive mezi tankisty. Vzhledem k premiéře povedené pecky Železná srdce by nás zajímalo, ve kterém filmu byla podle vás nejlepší scéna s tankem. Do předmětu napište název filmu a v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace