Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cameron potvrzuje stárnoucího terminátora


ikona
KarelR
arnold schwarzeneggerterminatorterminator 5
Jak je možné, že se Arnold pořád vrací? 

Spousta lidí už se dlouho diví tomu, jak může Arnold Schwarzenegger hrát terminátora v 67 letech. Vysvětlení přitom není příliš složité, a když ho teď potvrdil i sám James Cameron, snad se internet konečně posune o problém dál.

Tvůrce slavného robota se o stárnoucím T-800 rozpovídal na výroční projekci prvního filmu, který právě oslavil 30 let od premiéry. A prozradil, že producentům pátého Terminátora poradil, jak to mají s Arnoldovým návratem provést:

 

"Upozornil jsem na to, že terminátorova kůže není syntetická, nýbrž organická, takže může normálně stárnout. Teoreticky je tedy možné, aby byl terminátor vyslán zpátky časem, minul svůj cíl, a pak se normálně začlenil do společnosti. Protože je to učící se počítač a má mozek jako centrální procesor, může se vlastně časem polidšťovat a nebýt nikdy odhalen."

Co to znamená? Že Cameron víceméně potvrdil zvěsti o stárnoucím terminátorovi, který na Sarah Connor dohlížel už dlouho před rokem 1984 a uvidíme ho 1. července 2015 na velkém plátně. Scénář Terminator: Genisys by se tak opravdu mohl proplétat skrz původní filmy. A zřejmě bude kráčet po ošemetné hranici mezi ladným zapadnutím mezi klasiku a jejím totálním pošlapáním.

 

Dostaneme se příští rok do situace, kdy pětka zruinuje odkaz prvního filmu? Anebo je vymyšlená tak chytře, že mu naopak dodá zajímavé nové vrstvy? Snad se povede to druhé. Alan Taylor (Thor: Temný svět) a obsazení, do kterého proklouznul třeba Jai Courtney jako Kyle Reese, ale zatím zásadní naděje rozhodně nebudí.

---

Vytáhni v hospodě: Už se to řešilo několikrát, ale pro jistotu: Cameron dostane v roce 2019 práva na Terminátora zpět, ať se stane cokoliv. Nelze se proto divit tomu, že Paramount oznámil šestý film na 19. května 2017 a sedmý na 29. června 2018.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace