Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith a Tom Hardy jako comicsoví padouši?


ikona
KarelR
david ayerdcmargot robbieryan goslingsuicide squadtom hardywill smith
Dostane David Ayer k ruce hvězdné obsazení? 

Ještě včera to byl velmi zábavný drb, dnes se ale nečekaně řítíme do reality. O čem je řeč? O obsazení DC týmovky Suicide Squad, kterou nám David Ayer (Patrola, Železná srdce) představí už 5. srpna 2016.

Warneři se do rolí party superpadouchů, které vláda posílá na ty nejnebezpečnější mise, pokusili sehnat Willa Smithe, Toma Hardyho, Margot Robbie a Ryana Goslinga. A přestože to vypadalo jako totální nereálná fantazie, nejčerstvější zprávy hovoří o tom, že se Smith, Hardy a sexbomba z Vlka z Wall Street začali o účast ve filmu vážně zajímat.

 

A co Gosling? Ten se zatím nikam nepřiklání, konkurenční Marvel se mu totiž snaží vecpat Dr. Strange (stejně jako Ewanu McGregorovi, Jaredu Letovi, Justinu Therouxovi, Ethanu Hawkeovi, Keanu Reevesovi, Jakeu Gyllenhaalovi, Oscaru Isaacovi a dokonce i Matthewovi McConaugheymu). I kdyby ale Warneři ulovili jen tři ze čtyř vysněných jmen, pořád mají na krku málo známý comicsový tým, se kterým najednou můžou provádět velké věci.

Věříte tomu, že se zmíněné hvězdy Suicide Squad upíší? A které comicsové zloduchy byste jim přidělili? Diskuze je vaše.

---

Vytáhni v hospodě: Letošní animák Batman: Assault on Arkham zní jako další netopýří sólovka. Ve skutečnosti ale jde o film se Suicide Squad, v němž Batman jen vedlejší hráč.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace