Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Velké plány pro Pottera a Lego


ikona
Mr. Hlad
harry potterlego
Kdy a kolikrát se vrátíme do kouzelnického světa? A který hrdina z Lega dostane vlastní sólovku? 

Svět Harryho Pottera na filmovém plátně skončil před třemi lety, ale všem bylo jasné, že tahle sága nemůže zůstat u ledu věčně. Na remake je ještě brzy, další knížky nejsou, ale J. K. Rowling naštěstí napsala Fantastická zvířata a kde je najít, což je sice fiktivní učebnice. Když však v Hollywoodu zvládnou udělat film podle hry Lodě, tak je jasné, že tohle stačí i na trilogii. A taky se jí dočkáme. Příběh Mloka Scamandera, jenž hledá potvory po celém kouzelnickém světě, bychom měli vidět v kinech v roce 2016 a za kamerou bude David Yates. V roce 2018 a 2020 se pak dorazí další díly a dost možná to tím neskončí. Podle Warnerů nás totiž čeká „minimálně trilogie“. Jestli bude další části točit zase Yates a scénáře psát J. K. Rowling, zatím není jisté. Oba ale prý mají u série být nějakým způsobem až do konce.

Zajímavé věci se dějí i v kostičkovém světě. LEGO příběh se stal obřím hitem a při víceméně směšném rozpočtu 60 milionů dolarů utržil skoro půl miliardy. A prodeje hraček nejspíš taky o hodně poskočily. Dvojka měla do kin dorazit 26. května 2017, ale zdá se, že si na ni počkáme o něco déle. Fandové každopádně nemusí být nervózní. Dvojka by sice měla být hotová o rok nebo o dva později, květnový termín po ní však přebere sólovka LEGO Batmana, jehož by měl opět nadabovat Will Arnett a režie se chopí Chris McKay, jenž se původně chystal na LEGO příběh 2. Warneři tedy hodlají pořádně podojit i tuhle sérii.

--- 

Vytáhni v hospodě: V roce 2013 bylo prý na světě 560 miliard kostiček Lega.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace