Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnieho čekají další Terminátoři


ikona
KarelR
arnold schwarzeneggerterminatorterminator 5
Jaký ale budou mít rating? 

Dnes se nedozvíte žádné totálně nečekané zprávy. Terminátoří fanoušci ale snad ocení menší update, jelikož tři nadcházejících filmy nabírají čím dál tím reálnější obrysy.

Pátého Terminátora, který bude zároveň startem zbrusu nové trilogie, uvidíme 9. července 2015. Podtitul Genisys už jste snad rozdýchali, takže je tu Jai Courtney (nový představitel Kylea Reese) s nemilým potvrzením, že Terminátor na 99% zůstává u ratingu PG-13. Ten do ságy poprvé vznesla méně úspěšná rebootová čtyřka. A bude se na něj očividně sázet i nadále, ačkoliv se první tři filmy chlubily eRkem a diváci tehdy spokojeně plnili kinosály.

 

Dnes už se ale eRkové blockbustery příliš nenosí (viz třeba Expendables 3), tak holt musíme doufat, že má Alan Taylor k dispozici brilantní scénář. A že je v něm řádně rozplánovaná i dvoufilmová nadstavba, která by měla (i se samotným Arnoldem!) dorazit 19. května 2017 a 29. června 2018. Že je to ještě sakra daleko a neúspěch Terminator: Genisys tyhle plány spolehlivě pohřbí? Samozřejmě. Coutney ale tvrdí, že se už nyní počítá s natáčením v roce 2016, tak se na ni začněte pomalu chystat.

Nová terminátoří trilogie se prý bude proplétat skrz příběh minulých filmů a zároveň nabídne i pár nových odboček. Dokud ale neudeří alespoň přesvědčivé trailery, místo plánovaní dalších filmů bych spíš bál, aby se vůbec zaplatil ten první...

---

Vytáhni v hospodě: Ať se stane cokoliv, v roce 2019 se terminátoří práva vrátí do rukou Jamese Camerona. Myslíte, že do té doby vážně vzniknou tři nové filmy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace