Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robin Hood bude cool


ikona
Mr. Hlad
robin hood
Nejslavnější zbojník to v Hollywoodu zkusí ještě jednou. A má velké plány 

Bohatým bral, chudým dával, a když jste mu lezli na nervy, prostřelil vám čéšku a pak vás obral. Robin Hood je asi nejslavnější hodný zloděj všech dob, a i když se mu v kinech naposledy s trošku realističtějším přístupem nezadařilo a film Ridleyho Scotta a Russella Crowea komerčně ani kvalitativně neoslnil, tenhle hrdina to v kinech jen tak nezabalí. Sony teď totiž pracuje na nové verzi, kterou mají mít na starosti scenáristé Cory Goodman a Jeremy Lott a zdá se, že se od té Scottovy bude lišit víc než komedie Zdeňka Trošky od filmů Nicolase Winding Refna. Sony chce totiž sérii. A chce, aby byla cool.

Robin Hood by měl být tak jen jedním z hrdinů velkého středověkého univerza, jež se rozhodně nehodlá spokojit s jedním dvouhodinovým dobrodružstvím. V plánu je údajně celý nový vesmír a studio srovnává svůj projekt s tím, co vybudoval Marvel. Robin Hood, Malý John, Will Scarlett a farář Tuck by se měli dočkat víc filmů a podle studia se máme těšit na něco mezi Mission: Impossible a Rychle a zběsile. Jen tu bude víc luků a mečů. Zní to možná trochu divně, ale podobně k látce v devadesátých letech přistoupili i Kevin Costner a Kevin Reynolds. Vykašlali se na realitu a vypustili do světa dobrodružný nářez, kde krom akce fungoval i humor a romantika a byla z toho jedna z největších žánrových pecek vůbec. Takže proč ne? Jestli bude za kamerou někdo šikovný a Robina Hooda si zahraje alespoň trošku sympatický herec, nemuselo by to být vůbec špatné.

--- 

Vytáhni v hospodě: Robin Hood se v kinech objevil poprvé v roce 1912 a zahrál si ho Robert Frazer

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace