Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Men vs Fantastic Four?


ikona
Mr. Hlad
fantastic fourx-men
Dočkáme se filmového setkání nejcomicsovější rodiny a mutantů profesora Xaviera? 

První comicsovou ligu kope Marvel, o tom není pochyb. Za pár let ho snad dožene DC, ale stejně velké plány mají Foxové, jimž se povedlo vytvořit velice zajímavý vesmír obývaný X-Meny a dalšími mutanty, mají rozpracované dvě dějové linie a dvě trilogie, wolverinovské sólovky a velké plány. A zatím jim to funguje skvěle.  Nedávno prozradili, že i držkatý zaiják Deadpool, který do kin dorazí v únoru 2016, bude také součástí tohohle vesmíru, asi by ale nikoho nepřekvapilo, kdy by při svém přístupu „všechno zabít a hláškovat jak hovado“ stál přeci jen trošku dál od Profesora X a jeho party.

A teď to vypadá, že časem bychom se mohli dočkat i crossoveru s Fantastickou čtyřkou. Producent Simon Kinberg sice tvrdí, že teď se zaměřuje na samotnou Fantastic Four a na X-Men: Apocalypse, ale v budoucnu nic nevylučuje. Chystaní X-Meni, kteří se budou prý zaměřovat hodně na postavu Mystique, by navíc měli uzavřít trilogii o První třídě a další film by se tedy teoreticky mohl přizpůsobit comicsovému světu tak, aby setkání s Reedem Richardsem a jeho partou bylo možné. Zatím je to však prý vzdálená budoucnost. Foxové si evidentně dávají pozor a nechtějí nic uspěchat a udělat ze svého dalšího filmu přehlídku všeho, co mají na skladě, jak to chystá Batman v Superman. Uvidíme, co přinesou příští roky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace