Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock v Pobřežní hlídce!


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnson
Dwayne Johnson vymění krochny a bitky za plavky a seriálovou legendu 

O Dwayneu Johnsonovi jsme před pár dny psali v souvislosti s novým thrillerem podle Roberta Ludluma The Janson Directive a už ho tu máme znovu. A v úplně jiném typu role. Tehle bývalý wrestler, který pořád vypadá jako člověk, jenž by dokázal jednou ranou uzemnit dobře rostlého nosorožce, totiž během své kariéry už několikrát dokázal, že krom akce zvládne i seriózní role a poradí si i s komediemi. A právě o humor tu teď půjde. Johnson se totiž objeví v hlavní roli filmové verze seriálové klasiky Pobřežní hlídka. Pro záběry, v nichž se běhá zpomaleně po pláži, byste v Hollywoodu asi jen těžko hledali někoho vhodnějšího.

Zatím není jisté, jestli Johnson ztvární Mitche Buchannona, nebo nějakou novou postavu. Ale ono je to asi vcelku jedno. Každopádně scenáristé Sean Anders a John Morris, kteří mají za sebou Millerovy na tripu nebo To byl zítra flám, byli povýšeni na režiséry a jejich scénář teď piluje Justin Malen. Zatím není úplně jisté, kdy se bude natáčet a kdy nová Pobřežní hlídka dorazí do kin, ale vzhledem k tomu, že režiséry i hereckou hvězdu Paramount má a že scénář je podle všeho skoro hotový, bychom se mohli dočkat celkem brzy a s trochou štěstí by z toho mohla vylézt plážová verze 21 Jump Street. Ale bez camea Davida Hasselhoffa a Pamely Anderson mě osobně do kina jen tak někdo nedostane.

--- 

Vytáhni v hospodě: Pokud si na IMDB někdo nedělá ze čtenářů srandu, tak David Hasselhoff byl údajně zvažovaný do role Boba Fetta ve Hvězdných válkách

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace