Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Zadarmo na festival Be2Can


ikona
Mr. Hlad
be2cansoutěž
Chcete lístky na filmovou přehlídku Be2Can a k tomu sadu DVD? Stačí kliknout a mít trochu štěstí 

Festival Be2Can začíná už v pondělí. Od šestého října do patnáctého se v Praze, ve Zlíně, v Brně, Českých Budějovicích a Bratislavě budou promítat pecky z nejprestižnějších filmových festivalů světa. Můžete si zajít na hity z Cannes, Benátek nebo Berlína, podívat se na filmy oceněné Zlatou palmou nebo nominací na Stříbrného medvěda či na Oscara. A pokud to máte do kina daleko, je pro vás připraveno padesát pecek ve videotéce O2.

Velké plátno je ale velké plátno, takže tu pro vás máme soutěž. Tři šťastlivci dostanou po dvou volňáscích na cokoliv z festivalu Be2Can, co se bude hrát v pražském kině Lucerna. Na program se můžete podívat tady a lístky budou na vítěze čekat v pokladně. Krom toho se můžete těšit i na sadu tří DVD s filmy Pozice dítěte, Sacro GRA a Život Adele. DVD jsou připraveny i pro další dva výherce. Pokud byste chtěli do kina nebo si pustit festivalové pecky doma, stačí, když nám do nedělní půlnoci odpovíte na jednoduchou otázku. Kolikátý ročník přehlídky Be2Can se letos koná? Odpovědi posílejte na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište SOUTĚŽ BE2CAN. Hodně štěstí

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace