Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Festivalové pecky nejen v Praze


ikona
Mr. Hlad
be2canfestival
Je libo zajít si na pecky oceněné na festivalech v Cannes, Berlíně a v Benátkách?  

Filmy, které si odváží ceny z nejprestižnějších filmových festivalů, se v našich kinech čas od času objeví, ale je potřeba je hledat, číhat na příležitost a neprošvihnout ji. V multiplexech na ně totiž vedle komedií Zdeňka Trošky a třetích Postradatelných narazíte jen výjimečně. Teď si ale můžete ty nejlepší dát hezky dohromady. Přehlídka Be2Can totiž nabídne všechno, co v poslední době stálo v tomhle směru za to. Těšit se můžete na novinku Davida Cronenberga Mapa ke hvězdám, vítězný film z festivalu v Cannes Zimní spánek, experimentální novinku Jean-Luca Goddarda Sbohem, jazyku nebo novinku Kena Loache Jimmyho tančírna. Na velkém plátně si také můžete vychutnat  loňský hit z Cannes Život Adele, Zlatým medvědem oceněnou pecku Pozice dítěte nebo českou klasiku Vojtěcha Jasného s Janem Werichem Až přijde kocour. A bude toho samozřejmě mnohem víc.

První ročník filmové přehlídky Be2Can začíná 6. října a bude probíhat až do patnáctého. V Praze se do něj zapojí kina Atlas, Evald a Lucerna, v Brně si můžete zajít do kina Art a ve Zlíně se promítá ve Velkém kině a Golden Apple Cinema. O nic nepřijdou ani filmoví fandové v Českých Budějovicích, kde se promítá v Kotvě a v Bratislavě se přehlídka koná v kině Film Europe. A pokud to máte přeci jen z ruky, padesátka filmů je připravena ve Video on Demand knihovně ve službě O2 videotéka, kde si je můžete půjčit. Takže pokud máte chuť na něco náročnějšího, tenhle festival by vás měl víc než uspokojit. Pro bližší informace si klikněte sem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace