Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jdi do háje, Stillere!


ikona
imf
ben stillerbig waveblades of glory
 

Mám Frat Pack rád a v redakci rozhodně nejsem v menšině, ostatně pravidelní čtenáři MovieZone občas reptají, že o Stillerovi, Ferrellovi, Wilsonovi a spol. píšeme až nezdravě často. Je to tak, jsme vinni v celém rozsahu. :) I fanoušek se ale občas může naštvat, zvlášť když cítí, že ho chce někdo ždímat.

Po úspěchu Vybíjené (kterou považuji pouze za nadprůměrnou... na Zoolandera prostě nemá) jako by se Stiller a jeho produkční společnost Red Hour zahrabala po kolena ve sportovních komediích. A nejsou v tom sami. Stačí se podívat na Bad News Bears, Benchwarmers, přihoďte k tomu ještě Blades of Glory a Balls of Fury a už se vám začne točit hlava. A do tohohle přesyceného guláše teď ještě Stiller sype svůj Big Wave, o surferovi který je při jednom ze závodů smeten vlnou a odnáší si z moře doživotní trauma. Nakonec ale musí překonat svůj strach, aby znovu vyhrál a zachránil tak domov důchodců vyhrazený právě surfařům.

Nevím, ani už mi při čtení necukly koutky, i když nevylučuji, že by to mohla být příjemná komedie plná gagů. Prostě už mi připadá, že ve Frat Packu se nápady omezily na to "kdo bude mít víc sportovních sólovek". Ale nejsem naivní, celkem chápu, že hoši jsou do toho tlačeni mastnovlasými producenty. :) I za cenu toho, že film budou režírovat režiséři/surfaři Brendan a Emmett Malloy, kteří mají za sebou pár videoklipů, surfařský film Thicker than Water, ale také snowboardový Out Cold (Šílenci na prknech), který se mi kdysi docela líbil. Momentálně točí 8 Track - surfařský film z mexického prostředí a pro produkční společnost bratří Scottů připravují snímek Oceana... ani se nechci domýšlet o čem asi je.

Nemám nic proti surfování, ale tohle už vážně vypadá, že pomeranč je dočista vymačkaný a je na čase přejít na nový kousek. Trochu víc nápadů, Bene. Při svých tržbách už bys měl mít na to, abys některé z námětů prostě zahodil a naopak protlačil do výroby něco opravdu originálního.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace