Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hermiona proti kultu


ikona
Mr. Hlad
emma watson
Emma Watson chystá ambiciózní politické drama. Nebo z toho vyleze drsný thriller?  

Emma Watson je možná i trošku překvapená, jak moc úspěšné jsou pro ni poslední týdny. Po útoku hackera, který se neváhal podělit se světem o polonahé fotky celebrit, byla asi celkem ráda, že na ní nedošlo, a teď se o ní mluví v superlativech kvůli projevu v OSN o feminismu Navíc už stačila dokázat, že jí nebude dělat problém vybudovat si solidní hereckou kariéru i bez Harryho Pottera a letos jsme ji viděli v úspěšném a vydařeném biblickém dramatu Noe a na příští rok chystá psychologický thriller Regression, který točí tvůrce hororu Ti druzí a dramatu Hlas moře Alejandro Amenábar.

A zajímavé projekty si hodlá evidentně vybírat i dál, protože se upsala politickému thrilleru Colonia. Ten se má odehrávat během sedmdesátých let v Chile a vychází ze skutečných událostí. Hlavními hrdiny budou Lena a Daniel, jehož si zahraje Daniel Brühl, kteří odjeli na dovolenou do Jižní Ameriky, ale octli se přímo uprostřed vojenského převratu. A Daniel zmizel, když se dostal do rukou Pinochetovy tajné policie. Lena ho vystopuje do místa zvaného Colonia Dignidad, uzavřené oblasti na jihu země, která slouží jako misie a šéfuje jí kazatel jménem Paul Schäfer. Brzy se ale ukáže, že praktiky místních lidí mají blíž ke kultu než ke zdravě fungující společnosti. A pokud chce Lena najít Daniela, musí se k němu přidat. Režisér Florian Gallenberger natočil velice solidní drama John Rabe – Ctihotný občan Třetí říše, takže by z toho mohla vylézt zajímavá podívaná.

--- 

Vytáhni v hospodě: V budoucnu by prý Emma Watson ráda pracovala znovu s Alfonso Cuarónem a někdy i s Guillermem del Torem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace