Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Angelina Jolie zachraňuje Afriku


ikona
Mr. Hlad
angelina jolie
Angelina Jolie se chystá už počtvrté režírovat. A s tvůrcem Forresta Gumpa se podívá mezi slony 

Mám s Angelinou Jolie malinko problém. Neupírám jí herecké kvality, konec konců Oscara má ona a ne já, nemám ani problém s tím, že se řadí mezi největší herecké hvězdy současnosti, i když její filmy v poslední době nejsou zas až takové pecky, ale fakt, že asi sama sebe přesvědčila, že zachrání svět, mi malinko leze krkem. Adoptování dětí z Afriky je jistě záslužná činnost, proti snaze režírovat taky člověk nemůže říct ani popel, třeba by z ní mohl být další Redford nebo Affleck, ale filmy, které si jako režisérka vybírá, jsou přinejmenším podezřelé. Její drama V zemi krve a medu prakticky nikdo neviděl a nikoho nezajímá a i když nejspíš zkusí bojovat o oscary s válečným příběhem Nezlomný, člověk se nemůže ubránit pocitu, že se scénářem brartů Coenových a kamerou Rogera Deakinse by k podobné metě mířil i Zdeněk Troška.

Ale třeba jí křivdím. Třeba to bude fakt pecka a její By the Sea, které chystá na příští rok a kde se sejde s Bradem Pittem a budou zachraňovat svůj filmový vztah, taky bude bomba. Každopádně už teď si vybrala další projekt a vypadá to, že toho Oscara fakt chce. Její Africa bude vycházet ze skutečných událostí a hlavním hrdinou má být archeolog Richard Leakey, který v osmdesátých letech bojoval o samotnou duši Afriky (ať už to je, co chce) s nebezpečnými pytláky a obchodníky se slonovinou. Scénář sepsal autor Forresta Gumpa Eric Roth, takže by to mohlo být zajímavé. Pokud se tedy v příštích měsících s Nezlomným a By the Sea ukáže, že Angelina Jolie umí alespoň trošku točit.

--- 

Vytáhni v hospodě: To, že je Angelina Jolie dcera Jona Voighta, asi víte. Že je její kmotrou Jacqueline Bissett jste ale asi nevěděli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace