Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Brad Pitt vs. poslední Tiger na světě


ikona
KarelR
brad pittdavid ayerfury
Železná srdce sází na raritního hromotluka. 

Panzerkampfwagen VI Tiger. Nejnebezpečnější tanková obluda světě už skoro vyhynula a pokud byla potřeba v nějakém filmu, obvykle se vzalo torzo něčeho jiného a nafixloval se z toho Tiger. David Ayer a Brad Pitt ale očividně mají dost kontaktů na to, aby podvádět nemuseli. A tak si do válečného akčňáku Železná srdce (aka Fury) půjčili posledního funkčního Tigera na světě.

Museli ho doslova sebrat z muzea, nový featurette ale ukazuje, že tenhle tah rozhodně stál za to. Jako by nestačilo, že si nás Ayer dlouhodobě hýčká výbornými trailery. Dva měsíce před premiérou Železných srdcí tu máme potvrzení trumfového esa, které musí rozzářit očka nejednoho nadšence válečné techniky.

Uvidíme se 11. listopadu v kině? Anebo vám Wardaddyho tanková parta stále nic neříká? Zase tolik nadějných podzimních fláků před sebou nemáme, tak doufejme, že to Ayer nepohnojí.

---

Vytáhni v hospodě: Železná srdce točí ruský kameraman Roman Vasyanov, který s Ayerem dělal na Patrole. Šance, že ve finále dostaneme malebnou hollywoodskou pohádku, jsou tudíž minimální.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace