Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Projekce: Zdarma na Místa


ikona
Mr. Hlad
moviezonepředpremiéraprojekce
Pojďte s MovieZone do kina na film Místa. A zadarmo a ještě před premiérou! 

Režisér Radim Špaček a scenárista Ondřej Štindl před pěti lety natočili vynikající Pouta, film, který ukázal, že i u nás může vzniknout thriller, z něhož dokáže mrazit a jehož hlavní hrdina umí diváky pořádně vynervovat. Pouta právem získala pět Českých lvů a pět Cen české filmové kritiky. Teď se oba pánové vrací z ambiciózním dramatem o tom, že zamilovat se do nesprávné holky může mít tragické následky. Jejich Místa budou mít premiéru 18. září, vy si na ně ale můžete zajít dřív. A zadarmo.

Speciální projekce Míst se bude konat v pondělí 15. září ve 20:00 v pražském kině Atlas. A pokud byste si na ni chtěli zajít, stačí pro to udělat jen jednu jedinou věc. Zaregistrujte se na mailu souteze@moviezone.cz a do předmětu napište Projekce Místa. V textu nám napište svoje jméno a taky jestli máte zájem o jeden nebo o dva lístky. My vám pošleme potvrzující mail s kódem, který po vás budeme při vstupu do kina chtít. Sál není nafukovací, takže platí, že čím dřív napíšete, tím větší máte šanci, že na vás zbudou místa.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace