Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor ještě dvakrát


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerterminator
Vraždící robot z budoucnosti to příští rok rozhodně zabalit nehodlá 

Ačkoliv by měl Terminator: Genisys dorazit do kin už za necelý rok, pořád toho o něm moc nevíme. A co víme, nás zrovna moc netěší. Za kameru usedne Alan Taylor, jehož Thor: Temný svět je nejslabší marvelovka, scénář sepsal Patrick Lussier, což je prostě hovado, jež má na kontě Drive Angry a Krvavý Valentýn, a castingu zoufale chybí nějaká zajímavější hvězda. Jasně, Jason Clarke umí hrát a v druhé Planetě opic byl fajn, Emilia Clarke si ve Hře o trůny ostudu taky neutrhla, ale jinak tu nikdo moc není. A náznaky zápletky, podle kterých by se mělo cestovat časem snad i několikrát, taky nevzbuzují moc nadšení. No a Arnoldovi bylo letos sedmašedesát.

Ale jelikož se práva na Terminátora za pět let vrátí do rukou Jamesi Camronovi, je nutné značku vyždímat, co to půjde. Po Genisys tak dostaneme další dva díly. Šestý Terminátor dorazí 19. května 2017 a  sedmý 29. června rok poté. To už bude Arniemu sedmdesát. Paramount zatím neohlásil, jestli se bývalý guvernér Kalifornie vrátí i v sequelech, ale bez něj by to asi nemělo smysl. A on sám stejně nemá do čeho píchnout. Nevíme ani nic o tom, jestli si režii zopakuje Alan Taylor a na nějaké střípky ze zápletky rovnou zapomeňte. Každopádně to vypadá, že studio Genisys věří na tolik, že si může dovolit zariskovat a oznámit dva sequely, nebo že je mu celý Terminátor úplně u zadku a jde jen o to ho co nejvíc využít. Doufejme v tu první variantu. Jo nezapomínejme na fakt, že čtyřka žádný extra hit nebyla a v kinech urvala 371 mega, což na první ligu zdaleka nestačí.

--- 

Vytáhni v hospodě: První Terminátor stál necelých 6,4 miliony dolarů. Jasně, člověk si řekne „inflace“ a tak podobně, ale dnes by to odpovídalo necelým patnácti milionům. Takže asi tak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace