Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Rocka je comicsový záporák


ikona
KarelR
dcshazamthe rock
Rozdá si to někdy i s Batmanem a Supermanem? 

Dwayne Johnson už řadu měsíců "naznačuje", že se objeví v DC comicsárně Shazam. Za celou tu dobu jsme ale nezjistili, jestli si zahraje hlavního hrdinu nebo jeho protivníka Black Adama. Že je logičtější to první? Určitě. The Rock ale po řadě hrdinských rolí zatoužil po změně a zase si jednou zahraje záporáka.

 

Čerstvě to potvrdil na svém Twitteru a dále jsme se dozvěděli i to, že příběh chlapce Billyho Battona, který se po vyslovení slova "Shazam" mění v mocného superhrdinu Captaina Marvela, sepíše Darren Lemke (Jack a obři). Hlavním tahákem projektu je nicméně pořád The Rock, kterému snad Warneři přidělí nejen schopného režiséra, ale také patřičně silného protivníka. Captain Marvel a Black Adam jsou totiž dva sakra namakaní borci a s obsazením toho hodnějšího z nich to ještě může být hodně zajímavé.

Shazamova sólovka je dlouhodobě spojována s premiérou v létě 2016, tak brzy ale film nejspíš neuvidíme. Daleko napjatěji se nicméně čeká na definitivní (tedy formální) potvrzení, že bude Shazam patřit do nového comicsového vesmíru, ve kterém chrání zemi Batman se Supermanem. The Rock versus Ben Affleck? Interesantní vyhlídky. I kdyby se ale filmový Black Adam obrátil na stranu dobra (v nedávných comicsech se z něj stal antihrdina) a na Batflecka si nevyšlápl, v DC pořád mohou jásat nad tím, že si pořídili atraktivní kinotahák. Teď už ho jen stačí dobře zužitkovat.

---

Vytáhni v hospodě: Pětiminutová videopředstavovačka Black Adama.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace