Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Walken honí koule po stole...


ikona
imf
balls of furychristopher walken
 

Šílené zprávy nevyhledávám, honí mě po bytě, dokud neklesnu vyčerpáním. Nevím čím to je, ale v posledním týdnu se jich nakupilo až nezdravé množství. Já za to vážně nemůžu, o tomhle totiž nejde nenapsat.

A o čem vlastně? O Balls of Fury. Zatímco Rockstar Games se definitivně zbláznili a po veleúspěšných GTAčkách se pustili do simulátoru ping-pongu, Christopher Walken si zahraje ďábelského mafiána a přeborníka v ping-pongu zároveň. Je to místní kápo a s nikým se nemaže, ale má prostě slabůstku - rád si občas zahraje pinčes. Ve svém doupěti tak uspořádá supertajný ping-pongový turnaj, což vede CIA k jedinému možnému závěru - musí sehnat nějakého losera, který umí honit míčky po stole, aby se v zájmu lidstva na turnaj vydal a obstaral strýčku Samovi dost důkazů na případné zatčení. Mezi protivníky se však objeví i východoněmecký masér, který našemu hrdinovi způsobil trauma, po kterém chtěl doživotně s pálkou seknout. Teď už je ale pozdě couvnout - pálky jsou nažehleny, síťka napnutá, oči přiškvařené na zelený povrch stolu. Jde se na to!

V redakci jsme minimálně z půlky ping-pongu docela nakloněni, takže jakoukoliv zmínku o podobné žánrovce vítáme, ale tohle vypadá na příliš velkou legraci, než aby to byla pravda. Že by se tvůrčí tým seriálu Reno 911 (neznáme) snažil o špiónskou variaci na Vybíjenou říznutou parodii na Enter the Dragon? Ale co, hraje v tom Christopher Walken, ten prodá cokoliv... sledovali byste ho zaujatě i kdyby účinkoval v reklamě na teflonové pluhy. Natáčet se začne už v červnu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace