Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude Phoenix Doctor Strange?


ikona
Mr. Hlad
doctor strangemarvel
Zahraje si záporák z Gladiátora a jeden z nejvšestrannějších herců současnosti marvelovského kouzelníka?  

Na příští rok pro nás chystá Marvel jak dvojku Avengers, u níž je předem jasné, že půjde o hit jako kráva, tak i problematického Ant-Mana, z něhož může být studio po odchodu Edgara Wrighta trošku nervózní. To jinými slovy znamená, že existuje riziko, že neutrží 600 milionů, ale třeba jen 550. Každopádně v přípravě jsou i další kousky a momentálně se nejzajímavější věci dějí okolo kouzelníka a mistra tajemných věd a umění jménem Doctor Strange. O kandidátech na tuhle roli už se toho napsalo hodně. Ve hře byli (alespoň v hlavách producentů) Benedict Cumberbatch, Patrick Dempsey, Johnny Depp nebo čerstvě Jack Huston.

A padlo i jméno Joaquina Phoenixe, chlapíka, který rozhodně ví, co má před kamerou dělat a umí zahrát jak magory, tak losery. A tahle role by mu zatraceně sedla. Teď to vypadá, že k ní má i zatraceně blízko. Podle filmových webů THR a Deadline už s ním Marvel přímo jedná a to samé tvrdili včera i na webu Collider. Samozřejmě může jít klasicky o fanouškovské nadšení, které se utrhlo ze řetězu, vlhké sny milovníků comicsu nebo jednoduše o omyl. Phoenixovo jméno ale v souvislosti s rolí zaznělo už několikrát, takže bychom se nedivili, kdyby to skutečně dopadlo a pod vedením režiséra Scotta Derricksona si to s partou démonů z jiných dimenzí rozdal právě on. A vůbec by nám to nevadilo.

--- 

Vytáhni v hospodě: Křestní jméno Doctora Strange je Stephen.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace