Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Guy Ritchie našel krále Artuše


ikona
Mr. Hlad
guy ritchieking arthur
Kdo si zahraje šéfa rytířů kulatého stolu? A kolikrát se vůbec v kině objeví? 

Legenda o rytířích kulatého stolu, kteří si sice teoreticky byli všichni rovni, ale stejně jim šéfoval král Artuš, je podle mého skromného názoru nejnudnější „mainstreamová“ legenda vůbec. Ale to je můj problém. V Anglii tenhle příběh, ve kterém dojde samozřejmě i na lásku, zradu, kouzla a souboje, těžce žerou a vypadá to, že Guy Ritchie není výjimka. O tom, že chystá novou filmovou verzi s názvem Knights of the Roundtable: King Arthur, už jsme nedávno psali a pokud se něco nepodělá, dočkáme se prvního dílu už v červenci 2016. A pak by jich mělo následovat ještě pět! Jsou to celkem ambiciózní plány, ale vzhledem k popularitě Hry o trůny by to vyjít mohlo.

Ritchie teď každopádně shání herce. Už nějakou dobu se ví, že v jedné z hlavních rolí uvidíme Idrise Elbu, logicky to však nebude samotný Artuš, ale jeho mentor. Legendárního krále si zahraje Charlie Hunnam. Pro ty dva to bude po Pacific Rim už druhá spolupráce a mezi obřími monstry jim to šlo celkem dobře. Hunnam teď bude mít dost času, když končí jeho seriál Zákon gangu a rozhodně ho uvidíme raději v historické fantasy než v adaptaci 50 odstínů šedi, v níž se měl původně objevit. Další, koho Ritchie láká, je Elizabeth Olsen, tam však zatím smlouva podepsaná není.

--- 

Vytáhni v hospodě: Charlie Hunnam se zúčastnil konkurzů na roli Thora a Anakina Skywalkera.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace