Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wahlberg proti přírodní katastrofě


ikona
Mr. Hlad
mark wahlberg
Po bitce s roboty se Mark Wahlberg vydává zachránit americké pobřeží. A pomůže mu sakra dobrý režisér 

J.C. Chandor. Pokud vám tohle jméno nic neříká, měli byste to napravit. Chandor totiž patří k nejzajímavějším mladým režisérům současnosti. Za svůj debut Margin Call, v němž se sešly hvězdy jako Kevin Spacey, Jeremy Irons, Demi Moore nebo Paul Bettany, byl nominován na Oscara a i když to asi čekal málokdo, z příběhu, který se odehrával během jedné jediné noci v kanclu, dokázal udělat totálně napínavý thriller. A jeho loňské Vše je ztraceno, v němž Robert Redford bojoval s divokým mořem, je pro spoustu lidí lepší než Gravitace. Každopádně jde o filmaře, jehož by Hollywood a filmoví fandové měli mít pod dohledem.

Teď chystá drama vycházející ze skutečných událostí Deepwater Horizon. V roce 2010 totiž došlo na vrtné plošině k výbuchu, jenž si vyžádal několik lidských životů a šlo o největší katastrofu svého druhu, která se kdy u amerického pobřeží stala. Jestli z toho bude chtít Chandor udělat drama nebo thriller, zatím nevíme, ale zvládl by podle všeho oboje. A před kamerou bude mít možná Marka Wahlberga, jenž momentálně jedná o své účasti. Wahlberg si málokdy vybírá vyloženě mizerné filmy, takže věřme, že i tentokrát se dočkáme zajímavé podívané. A že Chandor dostane v Hollywoodu víc prostoru. Rozhodně by si to zasloužil.

--- 

Vytáhni v hospodě: Margin Call byl sice Chandorův debut, ale před tím patnáct let dělal reklamy a dokumenty

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace