Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Kevin Smith na Comic-Con 2014


ikona
KarelR
kevin smith
Jak to vypadá na place sedmých Star Wars? 

Zatím jsem toho nenakoukal zase tolik, ale letošní Comic-Con tak nějak neměl legendární moment. Jistě, fanoušci jásali u teaseru Batman v Superman: Dawn of Justice a celkem dlouhého proma k Avengers: Age of Ultron. Jenže samotné návštěvy hvězd se smrkly buď na tichou minutu na pódiu (Affleck, Cavill a Gal Gadot) anebo na půlhodinové řečnění o tom, jak všechny bavilo natáčení a jak se jim líbí na Comic-Conu (Avengers).

TÉMA: KULTOVNÍ CLERKS SLAVÍ 20 LET

 
Ano, dojde i na tuhle slečnu...

Žádný Tom Hiddleston jako Loki, žádný Andrew Garfield jako Spider-Man, žádné hláškování z Vetřelců s Billem Paxtonem a Tomem Cruisem (10:30). Jedinou jistotou tak zůstal Kevin Smith, na jehož panelu tradičně nebyla nouze o výborné historky a přemítání o tom, jak se mezi jeho fanoušky sakra dostali třináctiletý klučina a devítiletá holčička.

(Rozjezdovou) třešničkou na dortu bylo pochopitelně vyprávění o tom, jak se Smith dostal na plac sedmých Star Wars, zakončené dost nečekanou pointou. Už kvůli němu byste měli o něco níže kliknout na přehrát. I zbytek debatování o tom, co Smithe dostalo zpátky za kameru a co všechno jsme záměrně neviděli v traileru mrožího hororu Tusk, ale potvrzuje, že mnoho zábavnějších vypravěčů dnes nenajdete. A sebevíc Tátů na plný úvazek a Poldů Smithovi jeho dar nikdy nesebere.

2. ČÁST ::: 3. ČÁST ::: 4. ČÁST ::: 5. ČÁST ::: 6. ČÁST ::: 7. ČÁST ::: 8. ČÁST

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace