Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Greengrass a další špioni


ikona
Mr. Hlad
jason bournepaul greengrass
Režisér nejlepších Bournovek se vrací mezi tajné služby a poodhalí zákulisí fungování teroristické organizace 

Paul Greengrass se už nejspíš k Jasonu Bourneovi nevrátí, ale moc nás to mrzet nemusí. Tedy dokud bude dál točit pecky, jako byl Kapitán Phillips. Greengrassovi obecně jdou napínavá dramata podle skutečných událostí, což dokázal i v Krvavé neděli nebo v Letu 93, teď se ale jeho jméno objevilo v souvislosti s projektem, který, jak to tak vypadá, je pro něj jako zrozený. Kniha s názvem Agent Storm: My Life Inside Al Qaeda je totiž jak špionážní thriller, tak skutečný příběh. A navíc ji hodlá na plátna kin převést producent Kapitána Phillipse Scott Rudin.

Hlavním – a raději zopakuji, že i skutečným – hrdinou je Mortern Storm, obrovitý zrzavý Dán, který se přidal k militantním džihadistům, kámošil se s jedním z nejvýše postavených teroristů a svého vlastního syna pojmenoval Osama. No a pak ho to přestalo bavit a život extremisty na něj najednou byl trochu moc. A hlavně na jeho svědomí, takže začal práskat nejen dánské tajné službě, ale i Britům a CIA. Zní to jako hodně zajímavý námět, ať už k němu Greengrass přistoupí jako k thrilleru, nebo psychologickému realistickému dramatu. Teď jen někde sehnat toho obřího zrzavého Dána.

---

Vytáhni v hospodě: Paul Greengrass měl původně režírovat závodnické drama Rivalové, ale dal přednost Kapitánu Phillipsovi

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace