Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Edgar Wright a akční kriminálka


ikona
KarelR
baby driveredgar wright
Co dostaneme místo Ant-Mana? 

Ant-Mana převzal po Edgaru Wrightovi Peyton Reed a čeká ho dost nevděčná práce. Pokud selže, spadnou všechna negativa na jeho hlavu. A pokud uspěje, "samozřejmě" to bude díky Wrightovým dlouholetým přípravám. Zkrátka nepříliš závidění hodná pozice, Reeda ale dnes řešit nebudeme.

Na pořadu dne je Wright, který si pravděpodobně vybral svůj další film. Název? Baby Driver. Zápletka? Nejasná. Mělo by ale jít o typicky wrightovskou akční kriminálku, která se bude odehrávat v Americe a měla by hodně sázet na hudební složku.

Detailů zkrátka zatím není mnoho a neznáme ani možné obsazení. Wright se nicméně vrací k projektu, který chystá od roku 2008, a to s producenty trojice cornettových parodií. Zázemí mu tedy poskytne britská produkční společnost Working Title Films a distribuci nejspíš obstará studio Universal. Baby Driver je tím pádem ve spolehlivých rukou a nezbývá než doufat, že se z něj vyklube co nejzajímavější žánrová podívaná.

---

Vytáhni v hospodě: Nejgeekovštější večeře roku? Edgar Wright a Joe Cornish u jednoho stolu s Philem Lordem a Chrisem Millerem (Lego příběh, 21 a 22 Jump Street).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace