Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na Vánoce se bude zabíjet


ikona
Mr. Hlad
mortal kombat
Režisér Mortal Kombat: Legacy připravuje vánoční masakr 

Režisér Kevin Tancharoen dokázal potěšit i naštvat hromadu fandů jedním jediným projektem. Nemluvím teď o jeho seriálu o „kapele“ Pussycat Dolls nebo ne zrovna povedeném remaku hudební klasiky Fame, ale o projektu Mortal Kombat: Rebirth. Slavná herní mlátička se dostala do rukou tvůrce, který je sice evidentně fanda, ale bohužel mu to víc kecá než točí, a tak Rebirth ani pokračování Legacy nesplnilo fanouškovská očekávání. Na druhou stranu Tancharoen si tu osahal akční žánr a třeba už i vybrousil všechny chyby. A teď nám v novince The Guns of Christmas Past ukáže konečně pořádnou řežbu!

Zápletka překvapivě vychází z klasického příběhu Charlese Dickense Vánoční koleda, kterou naposledy do kin poslal Robert Zemeckis a do hlavní role obsadil Jima Carreyho. Ten si tu zahrál lakomého hňupa, jenž během Vánoc potká tři duchy, kteří z něj udělají lepšího člověka. Tentokrát na duchy zapomeňte. Děj se má odehrávat ve vánočním Chicagu, kam se po letech vrací stárnoucí zabiják, aby pomstil smrt svého přítele. Do cesty se mu však postaví trojice neobvyklých protivníků, z nichž jeden reprezentuje jeho minulost, další přítomnost a poslední budoucnost. Zní to divně, ale produkci bude mít na starost dvojice Zev Foreman a Nicolas Chartier, kteří pracovali třeba na Smrt čeká všude nebo na Klubu poslední naděje. Čuch na zajímavé látky tedy mají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace