Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rooney Mara mezi teroristy


ikona
Mr. Hlad
rooney mara
Jaké atrakce čekají na turisty v Somálsku?  

Rooney Mara je jedna z těch hereček, které se vyloženě vyžívají v temnějších rolích a v romantické komedii ji asi jen tak nevidíme. Zatím se jí to celkem vyplácí a díky detektivce Muži, kteří nenávidí ženy, dokonce bojovala o Oscara. Teď se chystá na další postavu, z níž by při troše štěstí mohla být nějaká ta filmová cena. A hlavně zajímavý film. Zahraje si totiž v příběhu podle skutečných událostí, které prožila kanadská novinářka Amanda Lindhout a popsala je ve své knize A House in the Sky.

 

Lindhout a několik dalších lidí bylo v roce 2008 uneseno v Somálsku a dostalo se do rukou teroristické skupiny Hizbul Islam. Zůstali s nimi více než rok a nebyla to žádná sranda. Zajatci byli mučeni, znásilňováni a téměř vyhladověni k smrti a na svobodu se dostali až po zaplacení hodně velkého výkupného. Rooney Mara zatím hodlá produkovat, ale počítá se s ní i do hlavní role a když se za kameru postaví někdo šikovný, mohlo by to být zajímavé.

--- 

Vytáhni v hospodě: V roce 2010 se Rooney Mara objevila v The Social Network a její sestra Kate Mara v 127 hodin. Oba filmy byly nominovány na Oscara za nejlepší film.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace