Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bourne se opozdí


ikona
Mr. Hlad
bournejustin lin
Kdy uvidíme další bournovku? A máme počítat s Mattem Damonem?  

Svět Jasona Bournea nám už docela chybí. Naposledy jsme jeho samotného sice viděli před sedmi lety, ale dva roky starý Bournův odkaz, kde místo Matta Damona lámal lidem ruce Jeremy Renner, taky nebyl špatný. Komerčně však šlo malinko o zklamání, ale zdaleka ne takové, aby to znamenalo konec série. S pátým dílem původně tvůrci počítali na příští léto, to se teď ale změnilo a fandové si musí počkat. Pátý a zatím nepojmenovaný film z bourneovské série bude mít premiéru až 15. července 2016.

Už před týdnem nový Bourne nafasoval nového scenáristu a Andrew Baldwin prý potřebuje víc času na svou práci. To je tedy oficiální důvod, ale šeptá se, že chce studio přitáhnout zpátky Matta Damona a termín premiéry a natáčení byl přesunutý kvůli jeho nabitému programu (AKTUALIZACE: Producent Frank Marshall Damonovu účast popřel). Každopádně by to dávalo smysl, návrat Damona by sérii stoprocentně nakopl a přitáhl zpátky diváky, bez něj naopak půjde pořád o risk. Otázka je, jestli u projektu zůstane Justin Lin, který má po Rychle a zběsile na stole určitě hromadu sakra zajímavých nabídek. A asi se mu nebude moc chtít čekat celý rok navíc. Uvidíme, jak se to vyvine dál.

--- 

Vytáhni v hospodě: Skutečné jméno Justina Lina je Yipin Lin.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace