Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hulk a Hellboy děsí producenty


ikona
KarelR
hellboyhulk
Jaké jsou šance na Hulkovu sólovku a třetího Hellboye? 

Máte rádi Hulka a Hellboye a přáli byste jim co nejvíc filmových dobrodružství? Hollywoodští producenti nejspíš taky, momentálně se ale osudy tohohle dua nevyvíjejí nikterak příznivým směrem.

 

Hulk je na tom každopádně trochu lépe. Příští rok ho uvidíme v Avengers: Age of Ultron a Mark Ruffalo teď fanoušky potěšil zprávou, že by zelený bijec přeci jen mohl dostat další sólový film. Háček? Ten samozřejmě nadále spočívá v tom, že nikdo moc netuší, o čem by měl být. Adaptace Hulkovy planety je pořád docela sci-fi, v Marvelu nicméně začínají pomalu přemýšlet o tom, co jiného se dalo napsat a natočit. Snad brzy přijdou se spásným nápadem. V naštvaném Bannerovi se totiž bezesporu skrývá velký celovečerní potenciál.

Kdo by se teď na plátně vyjímal ještě líp? Pochopitelně Hellboy, kterého v Universalu zařízli po tak tak zaplacené dvojce z roku 2008. Zlatou armádu tehdy převálcovali Iron Man s Temným rytířem a comicsovým svět rudého borce a jeho fantasy příběhy najednou nepotřeboval. Ron Pearlman a Guillermo del Toro tak posledních šest let smutní nad tím, že jim na plánovaný závěr trilogie nikdo nechce dát peníze. Rozhodně to ale nevzdávají, Pearlman se nyní totiž nechal slyšet, že prakticky neuplyne den, kdy by za třetího Hellboye nebojoval. A nikdy s tím nehodlá přestat.

 

Bude to k něčemu dobré? Těžko říct, když nemá na své straně trh. Hellboy 3 tak bude potřebovat pořádný zázrak (nebo kickstarterovou kampaň), jinak si na MovieZone akorát každých pár let povzdechneme nad tím, jak moc bychom ho chtěli vidět. Tak jako to děláme doteď...

---

Vytáhni v hospodě: Podle del Tora by měl třetí Hellboy stát zhruba 150 mega. Jedničku přitom pořídil za 66 a dvojku za 85.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace