Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Do Justice League přibyl Aquaman


ikona
KarelR
aquamanbatman vs. supermanjason momoajustice league
Batman se Supermanem mají nového kamaráda. Kdo ho bude hrát? 

Řeči o tom, že je Aquaman nejtrapnější superhrdina, možná brzy vezmou za své. Přítrž by jim měl učinit sám Zack Snyder, který chce comicsového krále Atlantidy ukázat už za dva roky v Batman v Superman: Dawn of Justice. Aquaman se prý bude na Supermana zlobit za bordel, který "napáchal" v Indickém oceánu (jako by nestačili políčky za zbořené Metropolis). A bude u toho mít celkem děsivý kukuč.

Špitá se o tom už půl roku, teď se ale začínají množit potvrzení - Aquamana si podle všeho zahraje Jason Momoa alias Ronon Dex ze seriálové Hvězdné brány, Barbar Conan z příšerného restartu Barbara Conana a především Khal Drogo ze Hry o trůny. Momoa sice strávil poslední měsíce popíráním toho, že by měl o roli Aquamana byť sebemenší zájem. Teď to ale vypadá, že vážně vodil za nos celý internet a v létě 2016 se objeví po boku Bena Afflecka, Henryho Cavilla a Gal Gadot.

Ano, Aquaman bude mít víceméně cameo, stejně jako Cyborg (Ray Fisher) nebo Flash, kterého bychom mimochodem měli vidět jen ve zrychlené podobě na záznamu bezpečnostní kamery (tudíž ho není potřeba rychle obsadit). Větší roli by měl ale hrát v létě 2017 v Justice League a samozřejmě se počítá s tím, že se objeví i v dalších superhrdinských filmech. V jakých? To zatím ví jen pár vyvolených. Tady nicméně máte údajný seznam chystaných DC comicsáren a můžete začít spekulovat.

---

Vytáhni v hospodě: V případě, že si Jason Momoa opravdu zahraje Aquamana, může mu Josh Horowitz z MTV jednu natáhnout. Jestli do toho půjde, tak je fakt frajer.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace