Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dr. Strange: Hardy nebo Cumberbatch?


ikona
KarelR
benedict cumberbatchdr. strangemarveltom hardy
Měl by se někdo vrátit zpátky na Zem? 

Benedict Cumberbatch a Tom Hardy. Kdyby jeden z těchhle dvou pánů hrál Dr. Strange, můžou si u Marvelu gratulovat k dalšímu vynikajícímu castingu. Může se ale něco takového opravdu stát?

 

U Marvelu si to očividně myslí, právě tahle jména jsou totiž zvažována pro roli mistra magie, mystiky a bojových umění, kterého za pár let uvidíme v kinech. Film s Dr. Strangem bude režírovat Scott Derrickson (V moci ďábla, Sinister) a mělo by opět jít o trochu jinou marvelovku. Jeho představitele pak samozřejmě čeká velký kariérní boost, hlavně ale smlouva na několik filmů.

A právě v tomhle mohl být háček. Když pomineme to, že v Marvelu s oblibou obsazují šikovné, avšak málo známé a především levnější herce (což už Cumberbatch s Hardym moc nejsou), pořád je tu časová náročnost takové role. Zmíněné herecké duo má přitom dobře rozjeté kariéry a volno jim rozhodně nepřebývá, delší závazek by jim tedy nemusel sedět.

 

Oba se sice objevili ve velkých značkách - Cumberbatch ve Star Treku a Hardy v Batmanovi. Jenže to byly záporácké role čistě na jeden film, následně se tak mohli opět přehrabovat v hromadách nabízených scénářů. Moc známí, moc drazí, moc vytížení? Určitě. Na druhou stranu... Cumberbatch a Downey vs. Brolinův Thanos? Tomu říkám Avengers 3!

---

Vytáhni v hospodě: Dr. Strange byl původně neurochirurg. A právě tohle povolání prý plánoval Benedict Cumberbatch, kdyby mu nevyšla herecká kariéra. Nelze tedy říct, že by měl k téhle roli extra daleko.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace